سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی فرارسیدن ۱۵ آذرماه روز حسابدار را تبریک گفتند.

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۶۳۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

در متن این پیام آمده است:

بدون تردید حرفه حسابداری و حسابداران، نقش به سزایی در فرآیند تصمیم گیری و سیاست گذاری و همچنین اجرای دقیق برنامه های سازمان و نهادها را دارد و نقش حسابداران به جهت ثبت منظم اطلاعات و عملیات مالی بیش از پیش تاثیرگذار خواهد بود.به یقین هرآنچه به حساب و عدد و رقم مربوط شود٬ چشم تیز می‌خواهد و دقتی بالا که اگر نباشد قطعا می‌تواند در سرنوشت مالی یک سازمان٬ شرکت و یا نهاد اثرگذار باشد. از همین رو توجه به حوزه مالی و اختصاص یک روز در تقویم به حسابداران نشان از جایگاه ویژه آنان است.اینجانب با عنایت به تلاش و مشارکت فعال همکاران این حوزه، ۱۵ آذر روز حسابدار را تبریک گفته و از خداوند سربلندی و توفیق روز افزونتان را خواستارم.

"دکتر مجتبی ذکائی"

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه