کلنگ پایگاه سلامت رجبی ۲ به یاد مرحوم حاج حسین اصلاحچی به زمین زده شد.

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۷ کد : ۲۶۳۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
کلنگ پایگاه سلامت رجبی ۲ به یاد مرحوم حاج حسین اصلاحچی به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، ۱۳ آذرماه ۱۴۰۱، مراسم کلنگ زنی پایگاه سلامت رجبی ۲ با حضور معاون استاندار و فرماندار شهر ساوه، فرمانده سپاه ناحیه ساوه، رئیس دفتر نماینده محترم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی، معاونین توسعه و بهداشت و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت ساوه و نماینده نهاد رهبری‌ در دانشکده، برگزار گردید.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه در این مراسم گفت: با بررسی‌های میدانی صورت گرفته و با توجه به افزایش جمعیت و نیاز به ارتقاء خدمات بهداشتی مقرر گردید این پروژه در محله شهید شجاعی ساخته شود، پروژه مذکور دومین پایگاه سلامت زیر مجموعه مرکز جامع سلامت رجبی می باشد.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت ضمن قدرانی از خانواده محترم خیر مرحوم حاج حسین اصلاحچی یاد ایشان را گرامی داشته و افزودند: این پروژه با اهدا زمین به متراژ ۳۵۰ مترمربع از طرف خانواده محترم ایشان و با مشارکت دانشکده علوم پزشکی ساوه ساخته و به بهره برداری می رسد.