۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۸ کد : ۲۶۱۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و  روز پرستار را به جامعه پرستاری ، اساتید و اعضای هیات علمی و پرستاران شاغل در دانشکده علوم پزشکی ساوه و خصوصا معاونت بهداشت تبریک گفت

معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری ، اساتید و اعضای هیات علمی و پرستاران شاغل در دانشکده علوم پزشکی ساوه و خصوصا معاونت بهداشت تبریک گفت .

متن پیام به شرح زیر است :

پنجم جمادی الاول، سالروز ولادت باسعادت بزرگ بانوی اسلام، حضرت زینب کبری (س) را تجسم و نماد صبر نامیده اند و روز پرستار به زادروز آن بانوی بزرگ، شکوه و عظمت یافته است. این روز فرصت مناسبی برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری است. پرستاری در فرهنگ اسلامی ما جایگاه بسیار رفیعی دارد و تنها مراقبت از مرز حیات بیمار نیست بلکه دمیدن روح زندگی در بیمار است و بی شک پرستاران و سایر رشته های وابسته نقش مهمی در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه را دارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روز خجسته، از تلاش های همه همکاران محترم در عرصه پرستاری و مراقبت از بیماران قدردانی نموده، از پروردگار متعال برای شما عزیزان سلامتی و
موفقیت مسئلت می‌نمایم.

"دکتر مجتبی ذکائی"