جلسه آشنایی و معرفی طرح "سفیر سلامت جوان" برای دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان ساوه اجرا شد.

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۴ کد : ۲۶۰۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، ۶ آذرماه ۱۴۰۱، به همت گروه آموزش و ارتقاء سلامت نشست مشترکی با دانشجویان دانشگاه پیام نور ساوه در خصوص آشنایی و معرفی طرح "سفیرسلامت جوان" انجام گردید.

در این جلسه "مرضیه عطارد" کارشناس مسئول گروه آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت ساوه علاوه بر ارائه مطالب لازم جهت آشنایی و معرفی طرح "سفیر سلامت جوان" عنوان کرد: برنامه فوق از حیطه‌های مهم خودمراقبتی می‌باشد که منجر به افزایش آگاهی و توانمندسازی فرد در حوزه سلامت می‌گردد و علاوه بر این، زمینه‌‌ساز فعالیت‌های جمعی و فرهنگ‌سازی پیرامون رفتارهای سالم در جمعیت جوان است.