بازدید از پروژه مرکز بهداشتی و درمانی در حال احداث، واقع در نورعلی بیک انجام شد.

۰۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۷ کد : ۲۶۰۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، ۲ آذرماه ۱۴۰۱، بازدید مشترک توسط سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه "دکتر کریمی"، سرپرست معاونت بهداشت "دکتر ذکائی"، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت ساوه "مهندس صبوحی" و مسئولان مربوطه همراه با خیرین پروژه از مرکز بهداشتی و درمانی در حال احداث واقع در روستای نورعلی بیک انجام پذیرفت.

در پروژه فوق زمینی به مساحت ۹۲۴ مترمربع توسط "مهندس یزدان پناه" به معاونت بهداشت اهدا و موسسه نیک گامان جمشید تهران پس از برآورد تقریبی ساخت، مبلغ پنج میلیارد تومان به مجمع خیرین دانشکده علوم پزشکی ساوه اهدا نمودند.در این بازدید علاوه بر بررسی روند ساخت ، درباره نحوه تجهیز و نیازهای آتی مرکز بحث و گفتگو انجام شد و مسئولان دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه از زحمات مجمع خیرین دانشکده و خیرین نیکوکار پروژه قدردانی نمودند.

( ۱ )