‍پوشش واکسیناسیون آنفلوانزا دانشکده علوم پزشکی ساوه برای مادران باردار و زایمان کرده به ۷۶درصد در  رسید.

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۵۸۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه "دکتر مجتبی ذکائی" عنوان کرد:

از زمان ابلاغ و اختصاص سهمیه واکسن انفلوانزا به مادران باردار تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ساوه توسط وزارت متبوع تاکنون حدود ۷۶ درصد واکسن دریافتی به مادران باردار و زایمان کرده تزریق شده است.

وی در ادامه افزود: با توجه به توزیع محدود واکسن آنفلوانزا در بخش دولتی، مادران باردار می‌توانند جهت تهیه واکسن به داروخانه‌های سطح شهر نیز مراجعه نمایند ولی تا اطلاع ثانوی واکسن آنفلوانزا با نام تجاری فلوگارد در بارداری قابل استفاده نمی‌باشد.

پاسخگویی به سوالات در خصوص بارداری و واکسن آنفلوانزا علاوه بر مراجعه به مراکز خدمات جامع و پایگاههای سلامت؛ با سامانه ۴۰۳۰ کد ۴ قابل انجام است.

ضروریست مادران باردار به منظور حفظ سلامت خود و جنین‌شان از رفت و آمد در مکان‌های شلوغ و پر ازدحام خودداری و در استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی دقت نمایند و در نهایت با ایمنسازی علیه بیماری آنفلوانزا خطرات این بیماری را برای خود کاهش دهند.