پس از بازدید کارشناسان بهداشت محیط ساوه از ۳۵ مدرسه، برای ۷ مدیر مدرسه متخلف اخطاریه بهداشتی صادر و ۴ مدیر مدرسه به مراجع قضایی معرفی گردیدند.

۲۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۲ کد : ۲۵۷۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

"مهندس زارع" کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت ساوه تخلفات عمده مدیران این مدارس را مربوط به عرضه موادغذایی ناسالم در بوفه مدرسه مانند چیپس، پفک، نوشابه، نسکافه، ساندویچ غیر مجاز و سس و همچنین عدم دریافت کارت بهداشت متصدیان عرضه مواد غذایی و تهویه‌ ناکافی در فضای آموزشی ذکر کرد.

وی در ادامه افزود: بازرسی مدارس بصورت روزانه ازسوی تمام کارشناسان بهداشت محیط مناطق پیگیری می‌شود و نواقصی که از سوی مدیران نادیده گرفته شود و اقدامی در جهت رفع آنها صورت نگیرد به مراجع قضایی معرفی می‌گردد.

از ابتدای سال تحصیلی تاکنون نیز کلیه مدارس دارای نواقص بهداشتی به اداره آموزش و پرورش جهت پیگیری نواقص معرفی شده و مکاتبات لازم در این زمینه با اداره فوق صورت گرفته است.