پلمپ ۴ مرکز تهیه و تولید مواد غذایی در شهرستان ساوه انجام شد.

۲۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۹ کد : ۲۵۷۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۲۳
پلمپ ۴ مرکز تهیه و تولید مواد غذایی در شهرستان ساوه انجام شد.

پس از بازرسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ساوه، ۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی که شامل یک باب کبابی، یک تالار پذیرایی-رستوران و دوباب نانوایی بود پلمپ گردید.


"مهندس زارع" کارشناس مسئول بهداشت محیط ساوه علت پلمپ این این اماکن را دریافت اخطاریه‌های متعدد ذکر کرد و افزود که این مراکز با وجود معرفی به مراجع قضایی همچنان اقدام به فعالیتهای غیر بهداشتی می‌نمودند و نواقص بهداشتی متعددی در زمینه بهداشت فردی، ساختمانی و ابزار کار داشتند.


همچنین طی هفته گذشته ۸ واحد صنفی دیگر نیز بعلت شرایط غیر بهداشتی و عدم رعایت موازین بهداشتی در شهرهای ساوه و غرق اباد به مراجع قضایی معرفی گردیدند و دوباب نانوایی نیز اخطار تعطیل گرفتند.


نظر شما :