سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، با ارسال پیامی، روز ملی آمار و برنامه ریزی را تبریک گفت.

۰۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۰ کد : ۲۴۹۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه در متن پیام دکتر «مجتبی ذکائی» آمده است:

اول آبان ماه به عنوان روز ملی آمار و برنامه ریزی نام گذاری شده است و هدف از این روز، تاکید بر اهمیت استفاده از آمارهای رسمی و برنامه ریزی و تصمیم ‌گیری بر اساس آمار و اطلاعات است، بدیهی است که کیفیت بالای اطلاعات آماری نقش مهمی در ارتقای جایگاه علمی و برنامه ریزی ‌های حوزه سلامت دارد.هدف اولیه نظام اطلاعات سلامت، استفاده بهینه از اطلاعات است که در تمامی سطوح مدیریت نظام سلامت حائز اهمیت است.

لذا اینجانب با توجه به فرا رسیدن این روز، تبریکات خود را به تمامی مدیران، کارشناسان آمار و فناوری اطلاعات و همکاران پرتلاش این عرصه عرض می نمایم.

"دکتر مجتبی ذکایی"

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه