سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی بیست مهرماه روز ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی را تبریک گفت.

۲۳ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۴۷۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

در متن پیام سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی آمده است:

۲۰ مهرماه روز ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی نامگذاری شده است. نامگذاری این روز یادآوری خوبی جهت آمادگی لازم در هنگام وقع حوادث طبیعی و غیرطبیعی بوده و ضروری است با گرامیداشت این مناسبت، بیش از پیش راهکارهای کاهش اثرات آسیب‌ها و بلایای طبیعی مورد توجه جدی قرار گیرد.
این روز  را به همکاران فعال معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق تان را مسالت دارم.

«دکتر مجتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه