پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

۰۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۱ کد : ۲۴۲۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

یکی از عوامل توسعه پایدار، حفظ و ارتقای سلامت محیط پیرامون انسانها می باشد که نقش موثر مهندسی بهداشت محیط در این راستا و اهمیت حفظ و اعتلای سلامت جامعه بیانگر سخت کوشی و زحمات همیشگی همکاران حوزه بهداشت محیط است. چهارم مهرماه روز جهانی بهداشت محیط همواره یادآور تلاش‌های بی‌منت و شبانه روزی خدمتگزاران این عرصه در نظام سلامت است که سختی های فراوان این حرفه را به جان خریده و برای توسعه سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به همکاران در معاونت بهداشتی از تمامی خدمات شایسته و ارزشمند این عزیزان قدردانی نموده و توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برایشان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

"دکتر مجتبی ذکایی"

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه