اولین همایش کشوری ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی در مجموعه فرهنگی ایوان شمس تهران برگزار شد.

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۸ کد : ۲۲۸۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، ۲۲ مردادماه ۱۴۰۱ به همت دفتر آموزش وارتقای سلامت، اولین همایش کشوری ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی به مناسبت روز ملی تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی با حضور سازمانهای فعال در حوزه سلامت و ۱۴ دانشگاه منتخب، در سالن همایشهای ایوان شمس تهران برگزار گردید.

در این همایش "دکتر حیدری" معاون بهداشت وزارت بهداشت، "دکتر فرشید رضایی" سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت و "دکتر ملک افضلی" از بنیانگذاران برنامه داوطلبین سلامت در کشور سخنرانانی نمودند و بر نقش مشارکتهای مردمی و هماهنگی سازمانهای موثر در اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت و توانمندسازی جامعه تاکید کردند.

در پایان نیز از معاونتهای بهداشت دانشگاههای منتخب کشور از جمله معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، کارشناس مسئول آموزش وارتقای سلامت، داوطلب متخصص سلامت شهرداری و یکی از رابطین فعال سلامت محله در ساوه تقدیر و تشکر بعمل آمد.