سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: میزان بستری‌ها در مراکز درمانی ساوه و زرندیه افزایش یافته و شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی مراجعان سرپایی در هفته اخیر بودیم.

۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۲۶۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

دکتر مجتبی ذکایی، سرپرست معاونت بهداشت شهرستان ساوه با اشاره به افزایش مبتلایان به کرونا در شهرستان‌های ساوه و زرندیه اظهار کرد: در هفته‌های اخیر میزان مراجعه به مراکز درمانی افزایش یافته و شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی مراجعات سرپایی بودیم که نتیجه آن افزایش موارد بستری و فوتی بوده است.

وی با بیان اینکه روزانه به طور متوسط حدود ۴۰ مورد بستری در ساوه و زرندیه ثبت می‌شود، افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، برگزاری مراسم در فضای باز، شستشوی مرتب دست‌ها و توزیع نذورات به شکل بسته‌بندی یا جیره خشک، تنها راه جلوگیری از شیوع و انتشار ویروس در این ایام است.

ادامه خبر را در لینک زیر ببینید: