کاهش نرخ جمعیت، مانع توسعه‌یافتگی/مرگ سالانه ۱۳ میلیون نفر در اثر عوامل زیست‌محیطی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۰۳۳ اخبار و رویدادها

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: کاهش جمعیت جوان و نرخ باروری، مانع بزرگی پیش روی توسعه پایدار است.

محمود کریمی عصر روز گذشته، شنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در نشستی با خبرنگاران به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت با اشاره به سالروز تأسیس سازمان جهانی بهداشت اظهار کرد: روشنگری و هماهنگی برای اجرای برنامه‌های جهانی سلامت هدف سازمان جهانی بهداشت است و شعارهای متعددی نیز برای هر سال در نظر گرفته شده است. "سلامت برای همه" رویکرد سازمان جهانی بهداشت برای برخورداری همه مردم فارغ از نژاد و رنگ است تا از حداقل خدمات سلامت برخوردار باشند.

در لینک زیر بخوانید؛

کلید واژه ها: سازمان جهانی سازمان جهانی بهداشت کاهش نرخ کاهش نرخ جمعیت دانشکده علوم پزشکی ساوه سلامت برای همه هفته سلامت کاهش جمعیت جوان نشست توسعه نرخ باروری