"دکتر مجتبی ذکائی" سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، طی پیامی روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) را به همه همکاران دانشکده بویژه بانوان گرامی تبریک گفت.

۲۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۸ کد : ۲۷۷۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

بیستم جمادی الثانی مصادف با میلاد پربرکت بانوی بانوان جهان، در کشور ما به عنوان روز زن نامگذاری شده است تا بهانه ای برای قدردانی از روز زن و مقام شامخ مادرباشد. اینجانب ضمن گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) این روز فرخنده را به همه زنان و مادران معظم و بانوان سخت‌کوش شاغل در عرصه دانشکده ساوه و خصوصا معاونت بهداشت تبریک و تهنیت می گویم و امیدوارم روح بلند حضرت فاطمه زهرا(س) راهنمای همه ما و بویژه بانوان گرامی همکار باشد تا با تکیه بر دانش و توان بانوان گرانقدر بتوانیم در راستای ارتقای سلامت و استمرار برنامه نظام سلامت گام های موثرتری برداریم .

از خداوند متعال بهروزی و سلامتی شما بزرگواران را خواستارم.

«دکتر مجتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه