همایش فرزند آوری

همایش فرزند آوری همزمان با هفته سلامت در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۰۳۹ اخبار و رویدادها
همایش فرزند آوری همزمان با هفته سلامت در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، همایش  فرزندآوری روز سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱همزمان با هفنه سلامت، به همت گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت در سالن آمفی تئاتراداره ارشاد شهرستان ساوه برگزار شد.

این همایش با حضور مدیر گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت و جمعی از کارشناسان،مسئول حوزه علمیه خواهران، رابطین سلامت و مدعوین برگزار شد.

رقیه خرم ضمن تشویق به فرزند آوری به هنگام، عوامل جلوگیری از فرزندآوری را نیروی کار کم، جمعیت کم، اثرات منفی بر امنیت و اثرات منفی بر خانواده عنوان کرد.

وی افزود: نرخ باروری در شهرستان ساوه را طبق سامانه سیب  ۱.۶ اعلام کرد.

در پایان این همایش با توجه به ارائه برگه های نظرسنجی ، به تعدادی از حاضرین به قید قرعه، هدایایی اهدا شد.

کلید واژه ها: همایش فرزندآوری تک فرزندی بی فرزندی معاونت بهداشتی ساوه تشویق رابطین سلامت حوزه علمیه هفته سلامت مناسبت جمعیت